újvár@d

Újvárad – a hely, ahol élnénk

Folytatás és újrakezdés ígérete rejlik az Újvárad folyóirat első számának megjelenésében. Műfaji kísérlet is egyben, hiszen a lap szerkesztőinek törekvése tartalmi és formai szempontból ötvözni egy hagyományos irodalmi, kulturális folyóirat, valamint egy magazin formátumú lap jellemvonásait. Színvonalas, változatos tematikájú olvasmányok mellé korszerű vizuális megjelenítést kínálni.

Az Újváradban szépirodalmi művek, képzőművészeti, társadalmi, kulturális anyagok mellett állandó rovatok jelentkeznek, az Esszé, a két megközelítésből tárgyalt jelenségekről szóló Tandem, a román-magyar közös dolgainkat megközelítő Dialog/Párbeszéd, a Kritika, valamint a régi fotókban rejlő történeteket kínáló Előhívás. Ezekhez csatlakozik áprilistól az irodalmi jelenségeket tárgyaló Ketten egy páston, valamint egy új előadássorozat anyagait feldolgozó Kortárs klasszikusaink.

Legyen az Újvárad minél többünk számára a hely, ahol élnénk!

Honlapunk: ujvarad.ro

Előfizetesi lehetőségek:

Előfizetési díjak:

3 hónapra 25 lej (2000 Ft. postaköltséggel) https://www.holnap.ro/shop/egyeb/harom-honapos-ujvarad-elofizetes/

6 hónapra 50 lej (4000 Ft.) https://www.holnap.ro/shop/egyeb/hat-honapos-ujvarad-elofizetes/

12 hónapra 90 lej (7000 Ft.) https://www.holnap.ro/shop/egyeb/egy-eves-ujvarad-elofizetes/

Támogatói csomagok

Az Újvárad folyóirat és online felülete a Holnap Kulturális Egyesület gondozásában működik, részben pályázati forrásokból, fennmaradásunkhoz viszont elengedhetetlenül szükséges, hogy olvasóink is felelősséget vállaljanak ügyünkért, anyagi értelemben is.
Támogatóinknak viszont szeretnénk kedveskedni azzal, hogy az aktuális lapszámot (pdf), a megjelenés napján elolvashatják, illetve folyamatos hozzáférést kapnak az archívumhoz, bizonyos exkluzív tartalmakat is csak ők láthatnak teljes terjedelemben.

Gamma – Különleges hozzáférés a tartalmakhoz 3 hónapon keresztül. 15 lej (1000 Ft.)

Béta – Különleges hozzáférés a tartalmakhoz 6 hónapon keresztül. 25 lej (2000 Ft.)

Alfa –  Különleges hozzáférés a tartalmakhoz egy teljes éven át. 50 lej (4000 Ft.)

https://www.ujvarad.ro/login/