@holnap

A Holnap Kulturális Egyesület hivatalos honlapja

A Holnap Kulturális Egyesület 2015-ben alakult Nagyváradon, alaptevékenységei közé a lapkiadás, a könyvkiadás és a rendezvényszervezés tartozik. Társszervezője a Nagyváradi Könyvmaratonnak, a HolnapFeszt társművészeti fesztiválnak, 2021 márciusától a Kortárs klasszikusaink sorozatnak. Gondozásában – 2020 óta Holnap Könyvek jelzéssel – eddig több mint ötven cím jelent meg, köztük olyan jelentős művek, mint a Nagyvárad Krónikája, a háromkötetes, első teljes Ady Endre életrajz. 2021 márciusától a HKE alapítója az Újvárad irodalmi-kulturális-művészeti folyóiratnak.

Simon Judit elnök
Szűcs László főszerkesztő
Kemenes Henriette felelős szerkesztő
Laza Erika ügyvezető 

Támogassa a Holnap Kulturális Egyesületet személyi jövedelemadója 3,5%-ával!

A 2003/571-es adótörvény értelmében minden állampolgár jogosult személyi jövedelemadója 3,5%-ról rendelkezni, így támogatva egy számára fontos ügyet.

Amennyiben a Holnap Kulturális Egyesületet tiszteli meg bizalmával, támogatásával színvonalas kulturális rendezvények létrejöttéhez, szépirodalmi, helytörténeti és ismeretterjesztő könyvek kiadásához, és nem utolsósorban az Újvárad folyóirat rendszeres megjelenéséhez járul hozzá.

Köszönjük mindazoknak, akik az elmúlt években éltek a lehetőséggel és támogatták ügyünket.

Fontos tudnivalók az szja 3,5%-ának felajánlásáról:

  • Ha jövedelme csak fizetésből (egy vagy több) származik, akkor a 230-as formanyomtatványt kell kitöltenie. (Megj.: a dokumentum a számítógépre való letöltés után nyitható meg és szerkeszthető)
  • A következő adatainkat kell megadnia:
    Denumire entitate nonprofit: ASOCIATIA CULTURALA HOLNAP
    Cod de identificare fiscală al entităţii non profit: 34356348
    Cont bancar (IBAN): RO39BTRLRONCRT0291922201
  • Amennyiben a formanyomtatvány II. pontjánál nem tudja meghatározni a 3,5%-ot kitevő összeget, hagyja a mezőt üresen, az adóhivatalban elvégzik majd a számítást.

A dokumentumot juttassa el postai úton ajánlott küldeményként, vagy vigye el személyesen a területileg illetékes Adóhivatalba.

A felajánlás határideje: 2021. május 25.

További információk:

Holnap Kulturális Egyesület
tel: 0745 282 178
e-mail: [email protected]